Me (Helene Auramo ja Nora Stenvall) löysimme toisemme eduskuntavaalien 2019 kautta. Huomasimme nopeasti, että meillä oli samanlaiset arvot, ajatukset sekä samanlainen draivi.

Saimme vaaleissa yhteensä noin 6000 ääntä. Tuo määrä on meille iso luottamuksen osoitus ja kertoo siitä, että olemme tehneet monia asioita oikein. Työ ei tällä kertaa johtanut eduskuntaan, mutta kipinä oli syntynyt ja siitä syvempi palo muuttaa maailmaa. Päätimme ottaa seuraavan askeleen yhdessä.

 
 
IMG_8689-Edit%2B%281%29.jpg
 

Helene Auramo

Co-FOUNDER

Perustanut: Slush, Zipipop (ensimmäinen sosiaalisen median toimisto Suomessa), Indiedays (ensimmäinen blogiportaali Suomessa) ja Liike Nyt (uusi poliittinen liike).

Työkokemus: Toimitusjohtaja (Zipipop, Okimo Clinic), VP ja johtoryhmän jäsen (Marketing Clinic)

Koulutus: Kauppatieteiden maisteri (Helsingin kauppakorkeakoulu), Taiteiden ylioppilas (Taideteollinen korkeakoulu, Media Lab), “Making corporate boards more effective (Harvard Business School) ja health coach (Institute for integrative nutrition).

LinkedIn: www.linkedin.com/in/heleneauramo

Twitter: www.twitter.com/heleneauramo

 
 
 
Nora Stenvall.png

Nora Stenvall

Co-FOUNDER

Työkokemus: Lähes 20-vuotta toiminut kansainvälisten yritysten sekä pk-yritysten ja järjestöjen palveluksessa, mm. Oy Esso Ab, ExxonMobil, Malja BTL, Miltton Oy, Isännöintiliitto. Yli kymmenen vuoden kokemus erilaisista johtotehtävistä sekä usean vuoden kokemus johtoryhmissä ja hallituksissa työskentelystä.

Luottamustoimet: Helsingin Kokoomuksen Nuoret ry hallituksen jäsen 2006-2008, 2010 ja hallituksen pj 2008-2009, MLL Uudenmaan piirin hallituksessa vuodesta 2016-

Koulutus: Valtiotieteiden ylioppilas (Turun yliopisto) pääaineena kansainvälinen politiikka, sivuaineet: sosiaalipsykologia ja viestintä

Muuta: Eduskuntavaaliehdokkaana ja Liike Nytin neuvonantajana 2019

LinkedIn: www.linkedin.com/in/norastenvall

Twitter: www.twitter.com/stenvall_nora